Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

17.03.2016

ΕΝΑΡΞΗ (Ψ-Σ-Δ Προσεγγίσεις)

ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ψυχαναλυτικές, Συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις".

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Ψυχαναλυτικές, συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις του εκπαιδευτικού έργου" ξεκίνησε τη Τρίτη  08/03/2016

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 17/3 και την ηλεκτρονική ΑΠΟΣΤΟΛΗ (με email) των οδηγιών κατάθεσης των διδάκτρων, τα οποία δόθηκαν και στην έναρξη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παρακαλούμε να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Εφόσον δεν έχετε λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε (email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!