Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

13.03.2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (Ψ-Σ-Δ Προσεγγίσεις)

(update 13/03/2015) - ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ψυχαναλυτικές, Συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις".

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Ψυχαναλυτικές, συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις του εκπαιδευτικού έργου" θα ξεκινήσει την Τρίτη  17/03/2015 και ώρα 5 μ.μ., καθώς συμπληρώθηκε τμήμα

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) θα στείλει email, με οδηγίες κατάθεσης των διδάκτρων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κατά τη χρονική περίοδο  11 έως 12 Μαρτίου στις 13/03/2015.

(UPDATE) - ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ 13/3 ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (με email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έως ΚΑΙ την έναρξη του σεμιναρίου (17/03/2015) το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!