Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

15.10.2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (ΔΥΣΛΕΞΙΑ 2015)

(update 15/10) ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία".

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία", θα ξεκινήσει καθώς συμπληρώθηκε τμήμα. 

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) θα στείλει email, με οδηγίες κατάθεσης των διδάκτρων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κατά τη χρονική περίοδο  6 έως 8 οκτωβρίου

(15/10/2015) - Σας ενημερώνουμε ότι οι οδηγίες, που θα λαμβάνατε σήμερα (σύμφωνα με το email που στάλθηκε στις 8/10), θα αποσταλούν τελικά τη Δευτέρα 19/10 λόγω κωλύματος της κας Μαυρομμάτη. Δείτε σχετικά νεότερη ανακοίνωση που θα βγει.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ EMAIL ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 08/10. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 22 κ 29/10 (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ- ΠΛΗΡΟΦ. ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΤΥΧΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ! (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ)

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου έως 9/10, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (με email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έως ΚΑΙ την έναρξη του σεμιναρίου (15/10/2015) το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!