Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

29.11.2016

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (ΔΥΣΛΕΞΙΑ 2016)

(update 29/11) ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία".

(update 29/11) - Στάλθηκαν σήμερα οι τελικές οδηγίες και πληροφορίες για το σεμινάριο σε όσους επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους. Παρακαλείσθαι να ελέγξετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και αν δεν βρείτε το μήνυμα να επικοινωνήσετε με το Εργαστήριο.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία", θα ξεκινήσει καθώς συμπληρώθηκε τμήμα. 

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω διαδικαστικών θεμάτων και διαθεσιμότητας χώρων, μετά και από επικοινωνία και σύμφωνη γνώμη της εκπαιδεύτριας, είμαστε αναγκασμένοι να τροποποιήσουμε και να υπάρξουν μικρές αλλαγές στη διενέργεια του σεμιναρίου. 

Η έναρξη (1ο μάθημα) μετατίθεται κατά μια εβδομάδα και θα γίνει τη Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016.

Η διάρκεια του σεμιναρίου παραμένει 48 ώρες, ΑΛΛΑ θα τα μαθήματα θα έχουν 3ωρη διάρκεια και θα τελειώνουν πριν τις 1μμ. Οπότε, οι συναντήσεις θα είναι συνολικά 16 και η εκτίμηση είναι ότι το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί περί τις αρχές Απριλίου.

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) θα στείλει, σε όλους όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, email με οδηγίες και αναλυτικά τις τροποποιήσεις που προκύπτουν από τα παραπάνω, έως 16/11.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου έως το μεσημέρι της 18/11, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (με email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έως ΚΑΙ την έναρξη του σεμιναρίου (01/12/2016) το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!