Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

17.03.2015

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (ΔΥΣΛΕΞΙΑ...)

(update 17/03/2015) - ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία, Δυσαριθμησία, Δ.Ε.Π.Υ.".

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία, Δυσαριθμησία, Δ.Ε.Π.Υ.", θα ξεκινήσει την Πέμπτη 19/03/2015 και ώρα 10 π.μ., καθώς συμπληρώθηκε τμήμα. 

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) θα στείλει email, με οδηγίες κατάθεσης των διδάκτρων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κατά τη χρονική περίοδο  12 έως 13 Μαρτίου 

ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/03/2015.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 16/3 ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ EMAIL.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου έως τότε, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (με email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ έως ΚΑΙ την έναρξη του σεμιναρίου (19/03/2015) το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!