Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

14.10.2014

ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

(14/10/2014) - ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Ψυχαναλυτικές, Συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις".

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Ψυχαναλυτικές, συστημικές και διδακτικές προσεγγίσεις":  

θα ξεκινήσει την Τρίτη  21/10/2014 και ώρα 5 μ.μ., καθώς συμπληρώθηκε τμήμα

 

Το Εργαστήριο ολοκλήρωσε σήμερα 14/10/2014 την αποστολή των email σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή.

Το Εργαστήριο (Ε.Π.Π.) θα στείλει email, με οδηγίες κατάθεσης των διδάκτρων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή κατά την χρονική περίοδο 13 έως 15 Οκτωβρίου.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο έως τις 16/10/2014. Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου έως τότε, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (email) με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε απαραίτητα έως την έναρξη του σεμιναρίου και το χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για νεότερα.