Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

02.10.2014

ΠΕΡΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

(02/10/2014) - ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία, Δυσαριθμησία, Δ.Ε.Π.Υ.".

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Εργαστήριο ολοκλήρωσε την αποστολή των email  σε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή. Το μήνυμα έχει οδηγίες για το πότε να κατατεθούν τα δίδακτρα και άλλες απαραίτητες πληροφορίες.

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο "Δυσλεξία, Δυσορθογραφία, Δυσαριθμησία, Δ.Ε.Π.Υ." θα ξεκινήσει την Πέμπτη 09/10/2014 και ώρα 11 π.μ., καθώς συμπληρώθηκε τμήμα.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή καλούνται να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο έως το πρωί της Παρασκευής 03/10. Εφόσον δεν έχουν λάβει το μήνυμα του Εργαστηρίου έως τότε, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Εργαστήριο για να γίνει ο σχετικός έλεγχος.

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συχνά ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (π.χ. Outlook κ.λ.π.), που έχουν ενεργοποιημένα φίλτρα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, θεωρούν εσφαλμένα το μήνυμα, που στέλνει το Εργαστήριο, ως "ανεπιθύμητο-spam". Συνιστούμε να ελέγξετε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εάν δεν έχετε λάβει το μήνυμα στα Εισερχόμενα μηνύματα.

(Συνήθως το παραπάνω πρόβλημα λύνεται αφού καταχωρήσετε στις επαφές σας το email του Εργαστηρίου: ergastirio[at]ppp.uoa.gr)

Παρακαλούμε να ελέγχετε έως την έναρξη του σεμιναρίου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας και τον χώρο των "Ανακοινώσεων" στην ιστοσελίδα μας για νεότερα.