Αρχική σελίδα » ΠροβολήΕ

Προβολή

10.05.2019

(UPDATE) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΣΕΠ

(UPDATE 28/05/2019) - Για όσους δεν πήραν τη βεβαίωση (μένουν Αττική ή στην επαρχία), θα σταλεί μέχρι Τετάρτη βράδυ μήνυμα με οδηγίες παραλαβής της πρωτότυπης βεβαίωσης. ΔΕΙΤΕ όλους τους φακέλους αλληλογραφίας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να πηγαίνει το μήνυμά μας στα ανεπιθύμητα !?! (...δυστυχώς).

(UPDATE 23/05/2019) - Για όσους δεν πήραν τη βεβαίωση (μένουν Αττική ή στην επαρχία), στάλθηκε σε όλους μήνυμα ήδη με οδηγίες λήψης της βεβαίωσης. ΔΕΙΤΕ όλους τους φακέλους αλληλογραφίας, παρατηρήθηκε το φαινόμενο να πηγαίνει το μήνυμά μας στα ανεπιθύμητα !?! (Δυστυχώς). Ολοι όσοι έστειλαν αίτημα μέχρι Τετάρτη 22/5 έχει σταλεί η βεβαίωσή τους!

(UPDATE 19/05/2019) - Για όσους μένουν στην επαρχία και δεν έχουν τρόπο για τη παραλαβή του πρωτότυπου εγγράφου, θα λάβουν μήνυμα Δευτέρα βράδυ με Τρίτη πρωί με οδηγίες λήψης της βεβαίωσης. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές μας, δεν δικαιολογούν έξοδα ταχυδρομικής  αποστολής για το Εργαστήριο. Παρακαλούνται όσοι μένουν εκτός Αθήνας και ΔΕΝ έχουν άτομο που μπορεί να πάρει τη βεβαίωση, να μην προβούν σε ενέργειες πριν λάβουν το μήνυμα ενημέρωσης από εμάς.

Οσοι μπορούν να έρθουν σε εμάς και δεν μπόρεσαν να έρθουν να παραλάβουν, θα σταλούν και σε αυτούς νέες μέρες-ώρες.

(UPDATE 17/05/2019) - Εχουν σταλεί με email οι βεβαιώσεις για όσους έκαναν αίτημα μέχρι Τετάρτη βράδυ. Τα αιτήματα της Πέμπτης θα είναι έτοιμα τη Δευτέρα. Για όσους μένουν στην επαρχία και δεν έχουν τρόπο για τη παραλαβή του πρωτότυπου εγγράφου, θα λάβουν μήνυμα μέχρι τη Δευτέρα με οδηγίες για να βρεθεί εφικτή λύση στην αποστολή της βεβαίωσης. Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν ενημερώσει με μήνυμα ότι μένουν εκτός Αθήνας και ΔΕΝ έχουν άτομο που μπορεί να πάρει τη βεβαίωση, να στείλουν μήνυμα ενημέρωσης για να σταλούν και σε αυτούς οδηγίες.

(UPDATE 11/05/2019) - Οσοι έστειλαν ΠΛΗΡΕΣ αίτημα μέχρι Τρίτη βράδυ πρέπει ήδη να έχουν λάβει τη βεβαίωσή τους σαρωμένη. Παρακαλούμε να ελέγξουν το email τους, το οποίο περιέχει και ενημέρωση για τη παραλαβή του πρωτότυπου εγγράφου.

Δευτέρα μεσημέρι θα είναι έτοιμα (υπογραφούν) ΟΛΑ τα ΠΛΗΡΗ αιτήματα που στάλθηκαν έως σήμερα, καθώς και όσα αιτήματα ήταν για σεμινάρια πριν το 2008. Κατόπιν θα σαρωθούν και θα σταλούν με email προσωπικά στον καθένα, διαδικασία που θα γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί την ίδια μέρα βράδυ!

(UPDATE 10/05/2019) - Βρίσκονται προς υπογραφή βεβαιώσεις για σεμινάρια μετά το 2008. Τα στοιχεία για τα σεμινάρια πριν το 2008 (ουσιαστικά η ημερομηνία έναρξης) βρέθηκαν Πέμπτη μεσημέρι! Για να μην ανησυχείτε, σε όλα τα σεμινάρια η διάρκεια είναι άνω των 7 μηνών, έστω για λίγες ημέρες.

Δείτε τι χρειαζόμαστε σε πλήρες αίτημα πιο κάτω στο μήνυμα αυτό και αν δεν στείλατε σάρωση να στείλετε το κείμενο όπως λέμε, καθώς σε άλλη περίπτωση θα υπάρξει καθυστέρηση στη εξακρίβωση των στοιχείων.

(07/05/2019) - Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι υπήρξε ΕΝΤΟΣ του 2019 νέο νομοθετικό πλαίσιο, σχετικά με τις βεβαιώσεις προγραμμάτων επιμόρφωσης άνω των 300 ωρών (ετήσιων), για χρήση σε φορείς (π.χ. διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, πίνακες αναπληρωτών κ.λ.π.). Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, ήδη λαμβάνουμε ερωτήματα σχετικά με έκδοση βεβαιώσεων, εν προκειμένω για τη προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/24-4-2019 (Ειδικής Αγωγής).

Κάνουμε ΣΑΦΕΣ ότι για έκδοση βεβαιώσεων, που αποτελεί δημόσιο έγγραφο, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ έγγραφη αίτηση του ενδιαφερόμενου, το οποίο μπορεί να γίνει με email  και ΔΕΝ χρειάζεται να έρθετε αυτοπροσώπως στο Εργαστήριο.  ΔΕΝ νοούνται τηλεφωνικά ή προφορικά αιτήματα.

Ακολουθούν ΟΔΗΓΙΕΣ υποβολής αιτήματος και παρακαλούμε να τηρήσετε τα κάτωθι:

Α) Είμαστε Εργαστήριο! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ...)         (γνωρίζουμε ότι αυτό είναι κατανοητό σε όσους έχουν θετικές, Η/Υ ή άλλες σπουδές με πραγματικά Εργαστήρια, αλλά παρακαλώ όσους έχουν μόνο θεωρητικές σπουδές να μην αγχώνονται περαιτέρω αν δεν μπορούν να βρουν κάποιον τηλεφωνικά ή δεν έχουν λάβει απάντηση μέσα στην ίδια μέρα!)
Μόνο 1 άτομο μπορεί να σας εξυπηρετήσει για τα επιμορφωτικά σεμινάρια και παρακαλούμε για τη κατανόηση γιατί υπάρχει καθημερινό έργο, ενώ ΔΕΝ πρέπει να ενοχλείτε άλλες υπηρεσίες διότι απλά δεν γνωρίζουν να βοηθήσουν στη περίπτωσή σας και προκαλούν επιπλέον ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ στην εξυπηρέτησή σας.

Β) Σας ενημερώνουμε ότι με τη σειρά που στείλατε το αίτημά σας θα εξυπηρετηθείτε ΚΑΙ με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ότι είναι πλήρες! (δείτε παρακάτω)

Γ) Το αίτημα πρέπει να σταλεί στη διεύθυνση του Εργαστηρίου (που ήταν, είναι και θα είναι στο μέλλον το ίδιο, καθώς είναι επίσημη διεύθυνση του Ε.Κ.Π.Α.) 

δηλ. προς:  ergastirio@ppp.uoa.gr

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΠΛΗΡΕΣ, δηλαδή να περιέχει τα κάτωθι:

- Να αναφέρετε Ονομα, Επώνυμο και Πατρώνυμο-Μητρώνυμο καθώς και το ακαδημαϊκό έτος που το παρακολουθήσατε (το οποίο σίγουρα αναγράφετε στην βεβαίωση που σας δόθηκε οποτεδήποτε ολοκληρώσατε το επιμορφωτικό σεμινάριο, κίτρινης περίπου απόχρωσης)

- Να γράψετε κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας για μεσημεριανές ώρες επικοινωνίας.

- Να σαρώσετε (scan) σε pdf την βεβαίωση που σας είχε δοθεί και να μας την στείλετε ως επισύναψη. Αν δεν έχετε σαρωτή, τότε να μας γράψετε ΟΛΟ το κείμενο της βεβαίωσης, όπως είναι αποτυπωμένο, αναφέροντας τυχόν ημερομηνία (π.χ. Αθήνα ΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧ) και τα ονόματα αυτών που υπογράφουν.

ΟΧΙ αποσπάσματα! ΜΗΝ στέλνετε εικόνες (από κινητό ή άλλο μέσο)... μόνο σάρωση σε pdf, γιατί οι φωτογραφίες γίνονται ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ αρχεία και υπάρχει ΟΡΙΟ στο μέγεθος των επισυνάψεων στο Πανεπιστήμιο και τις αφαιρεί το σύστημα λόγω μεγέθους και για λόγους ασφάλειας, οπότε ΔΕΝ θα τη λάβουμε και εμείς θα σας ψάχνουμε μετά για το πρόβλημα... άρα καθυστέρηση για ΟΛΟΥΣ!

Σε κάθε περίπτωση να διασφαλίσετε ότι το μέγεθος του αρχείου ΔΕΝ ξεπερνάει το 1ΜΒ (MegaByte). Αλλιώς γράψτε όλο το κείμενο της βεβαίωσης που έχετε!

ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε τηλεφωνήματα για να δείτε αν πήραμε το αίτημα-μήνυμα! Ειλικρινά, δεν χρειάζεται... προκαλείτε σύγχυση και περαιτέρω ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, από το άγχος που μεταφέρετε. Αν υπάρχει πρόβλημα θα σας πάρουμε στο κινητό σας.

Δ)  Οταν είναι έτοιμη η βεβαίωση, θα σας στείλουμε ΜΟΝΟ 1 email με τη βεβαίωση σαρωμένη και θα σας ενημερώσουμε για μέρες και ώρες παραλαβής (μην έρχεστε στο Εργαστήριο χωρίς ραντεβού). Για αυτό αρκεί να βλέπετε το email μόνο 1 φορά τη μέρα, πρωί ή βράδυ... τίποτα άλλο. Αν δεν μπορείτε να έρθετε αυτοπροσώπως στις μέρες και ώρες που θα σας στείλουμε, τότε μπορούμε να σας στείλουμε την αίτηση σαρωμένη, αρκεί να απαντήσετε στο email μας και να το δηλώσετε ρητώς.

Αποσαφηνίζουμε τα εξής:

- Η επικοινωνία γίνεται μόνο με email σε επίσημα αιτήματα και απαντάμε εντός 2-4 ημερών, εφόσον έχουμε σαφώς κατανοήσει το αίτημά σας, είναι πλήρες και αναλόγως του φόρτου εργασίας.

- Θέλουμε μόνο το κείμενο της βεβαίωσης που πήρατε. Είναι αυτό το έγγραφο που έχει τις υπογραφές των υπευθύνων του προγράμματος (Δντή Τομέα και Δντή Εργαστηρίου).

- Το αρχείο των σεμιναρίων έχει αποθηκευθεί σε ΑΛΛΟ χώρο για ασφάλεια, λόγω έργων που γίνονται αυτήν τη περίοδο στον καθεαυτό χώρο του Εργαστηρίου, οπότε είναι δύσκολο και απαιτείται ΑΡΚΕΤΟΣ χρόνος να βρεθούν τα στοιχεία που χρειάζονται. Αυτό συνεπάγεται ότι, είναι φυσικό να μην μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο και ότι άσκοπα τηλεφωνήματά σας δεν βοηθούν κανέναν, ούτε τον εαυτό σας.

- Να λάβετε υπόψη ότι αυτήν τη περίοδο υπάρχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ σε συνεχή ροή, οπότε ο χρόνος για την εύρεση των στοιχείων είναι λίγος. Αν δυσανασχετήσατε με τη επισήμανση αυτή, τότε είναι σίγουρο ότι δεν διαβάσατε τα όσα υπάρχουν ακριβώς παραπάνω με ΥΠΟΜΟΝΗ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

- Αν δεν έχετε στην κατοχή σας (για όποιο λόγο) τη βεβαίωση που σας δόθηκε, τότε να μας το δηλώσετε ΡΗΤΩΣ στο μήνυμα. Η εύρεση των στοιχείων σας ΔΕΝ θα είναι εύκολη και θα πάρει περισσότερο χρόνο, δυστυχώς. Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας το έγγραφο, σάρωση ή γράψτε μας ΟΛΟ το κείμενο (όχι αποσπάσματα).

- Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικά αρχεία σε εμάς. Ποτέ καμιά νομοθεσία μέχρι σήμερα δεν έχει προβλέψει λεπτομερώς κάτι τέτοιο για τη μή τυπική εκπαίδευση.

- Η εύρεση στοιχείων, η σύνταξη και η υπογραφή από τον Δντή του Εργαστηρίου ΔΕΝ είναι υπόθεση 1-2 ημερών δυστυχώς, όπως καταλαβαίνετε. Οταν υπάρχουν και πολλά αιτήματα με πίεση χρόνου, ακόμα χειρότερα. Οπότε τηρήστε όσα αναφέραμε.

Από τους υπεύθυνους στο Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής.